Skip to main content

Ook voor leiders en leidinggevenden hebben we weer een speciaal programma op de planning staan!

Training: Leidinggeven zonder macht

Jij bent verantwoordelijk om een bepaald resultaat te leveren in jouw organisatie maar hoe doe je dat toch? Je hebt immers met collega’s te maken die er ook wat van vinden en een cultuur binnen de organisatie waar jij je toe moet verhouden. Hoe jij hierin het beste aan het stuur kan staan waarbij je ook de ander begrijpt (en de ander jou begrijpt!), krijg je mee in deze training van vier dagdelen. Er wordt ingegaan op jou als persoon, de rol die je hebt en de context waarin je moet bewegen. Dit samenspel wordt uitgebreid geoefend aan de hand van eigen casuïstiek onder leiding van trainer Peter van Biemen.

Kernwoorden van de training zijn: communicatie, begrijpen, beinvloeden, afspreken.

Programma

Elk dagdeel heeft een centraal thema. Daarbinnen worden de dagdelen zoveel mogelijk afgestemd op jouw persoonlijke vragen en casuïstiek. Bekijk het volledige programma hier.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor mensen die hiërarchisch of functioneel leiding geven. Denk aan: teamleiders, project- of procesleiders, programmamanagers kwartiermakers, coördinatoren, MT-ers etc. Je wil jezelf zowel persoonlijk als professioneel verder ontwikkelen in je leiderschap. We werken in groepen van minimaal 8 tot maximaal 14 personen.

Praktische informatie

Kosten: €350,- excl. BTW voor vier dagdelen.
Locatie: We streven ernaar om de training op de werklocatie van de deelnemers te geven.
Data: Alle trainingen vinden op maandagmiddag plaats van 13:30 – 17:00. De trainingsdata zijn: 7 & 28 maart, 11 & 25 april.
Via Werktuig PPO kun je in aanmerking komen voor een gedeeltelijke vergoeding van de training. Lees meer over het Werktuig PPO.

Meer informatie & inschrijven.