Skip to main content

2 weken terug zagen we elkaar bij het Cult-Uur Plus in Museum Het Valkhof. Lucas de Man nam ons mee langs verschillende (bizarre) ontwikkelingen die gaande zijn in de wereld en benadrukte dat het HARD gaat. Wij, als culturele sector, hebben een rol te vervullen die belangrijker is dan we soms misschien denken. Daarover wisselden we van gedachten in mooie (en eigenlijke te korte) gesprekken met als algemene conclusie: er is werk aan de winkel!

Maikel van Studio MIK vatte samen wat we kunnen doen om als sector nóg meer van betekenis te zijn (zie hieronder). Wij vonden het een superfijn samenzijn en wat ons betreft was het een hele interessante en inspirerende bijeenkomst. Fotograaf Elske Nissen was erbij en heeft de middag weten te vangen in een aantal prachtige kiekjes. Je vindt ze hier!

Dankjewel voor jullie aanwezigheid en jullie input! Een volgende editie staat op het program, eerst op 2 juni weer een ‘regulier’ Cult-Uur. Zet deze alvast in de agenda; van 16u-17u met aansluitend borrelen. Meer info volgt!