Skip to main content

Je werk vraagt veel van je en de lat ligt hoog. Herken je dat? Een uitpuilende agenda, een vol hoofd en altijd het gevoel dat je tijd tekort komt. Je bent bevlogen en je werk is je passie. Maar soms lijkt het wel of je 24 uur per dag aanstaat. Hoog tijd om op zoek te gaan naar de uitknop via de training Energie & Veerkracht.

Hoe houd je het gevoel van plezier in je werk? En hoe weet je een gezond evenwicht te houden tussen je werk en de dingen die je in je privéleven wilt doen? We werken in de training aan deze vragen in een kleine groep, hands-on, pragmatisch en met veel interactie. Je leert hoe je je energie beter bewaakt en je veerkracht versterkt. De training is zo veel mogelijk afgestemd op je persoonlijke situatie.

Deze training bestaat uit een online intakegesprek en drie dagdelen. Tussentijds werk je aan huiswerkopdrachten.

  • Dagdeel 1: Bouwen aan Veerkracht en Energie
  • Dagdeel 2: De invloed van gedachten
  • Dagdeel 3: Baas over je tijd!

Over de trainer

Jacqueline Smit van YouBloom is trainer en coach en heeft meer dan twintig jaar ervaring in het professioneel begeleiden van mensen en organisaties. Het thema ‘vitaliteit – energie en veerkracht’ is een van haar specialisaties. Haar werkwijze is pragmatisch, positief, stimulerend en resultaatgericht. Zij werkt voor verschillende bedrijven en culturele instellingen door het hele land.

Voor wie?

Cultuurprofessionals (makers en mogelijkmakers) die met passie en bevlogenheid hun vak uitoefenen en een hands-on training willen volgen om lekker aan het werk te blijven of juist willen voorkomen dat ze (weer) omvallen.

Meer informatie

Meer informatie en het inschrijfformulier voor de training vind je hier.