Skip to main content

Kijk hier Het Cult-Uur #3 terug (vanaf 7 min): 

 

Het Cult-Uur is de prikkelende talkshow van de Cultuur Academy. Drie keer per jaar nemen we je mee door de actuele staat van cultuur in Nijmegen. Het Cult-Uur #3 wordt gehouden op 8 oktober, de livestream start om 16:00u.

We maken o.a. kennis met Joy Arpots als voorzitter van de adviescommissie GROEI. Hoe hebben zij de plannen beoordeeld en welke indruk heeft hij van het Nijmeegse culturele veld? Daarnaast ontmoeten we een andere nieuwkomer, namelijk de ‘kersverse’ Cultuurscout van Nijmegen. Wat houdt deze functie precies in en wat zijn de plannen? Verder komt Jan Wieger van den Berg van het Besiendershuis vertellen over hun samenwerkingen met de meest uiteenlopende partners in de stad en komen we van Katerien ter Meulen van Fabrikaat te weten hoe zij met een “on-Nijmeegs” programma bezig zijn met placemaking in Nijmegen-Noord. En tenslotte is ook Lisan Beune te gast bij het Cult-Uur #3. Vanuit haar bedrijf Culture2Business neemt ze ons mee in de wereld van impactmeting als opmaat naar de kennissessie ‘Maak je impact zichtbaar’ op 29 oktober. Hoe maak je de waarde van kunst en cultuur voor iedereen zichtbaar? En zorg je dat je zoveel mogelijk teweegbrengt bij je publiek?

Lees meer over het Cult-Uur#3

Vorige Cult-Uren

14 mei 2020: Bekijk hier Cult-Uur #2 terug.
23 januari 2020: Heb je het eerste Cult-Uur gemist? Lees het verslag van de aftrap! Of de verbale notulen van Cees de Beer

Foto: Joost Klapmuts

Leave a Reply