De culturele sector wordt hard getroffen door de coronacrisis. We wensen iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd! Ondertussen onderzoeken we wat dit gaat betekenen voor ons aanbod.

We kunnen ons voorstellen dat er vragen zijn over het al dan niet doorgaan van onze training​en i.v.m. de richtlijnen rond het corona-virus. Cultuur Academy en Schakel025 volgen ​hiervoor de richtlijnen van het RIVM / de overheid. Dat betekent op dit moment dat er voor de trainingen die starten vóór 1 juni per training wordt gekeken wat de beste oplossing is. Voor een aantal trainingen betekent dit dat (een deel van) de training digitaal wordt aangeboden of wordt verplaatst. Ingeschreven deelnemers ontvangen hierover persoonlijk een bericht.

Als de richtlijnen in de komende tijd nog worden aangepast, kijken we opnieuw naar de mogelijkheden. Ondertussen gaan wij door met de ontwikkel​ing van programma’s. Daarnaast zijn wij telefonisch en per mail bereikbaar voor al jullie (leer)vragen.

Onze collega’s van Schakel025 houden een nieuwsblog over de gevolgen van corona voor zzp’ers in de culturele sector bij. Deze blog zal regelmatig ​zal worden aangevuld met relevant​e informatie.

Leave a Reply