Skip to main content

Over Eva

Sinds 2017 mag ik de eervolle functie van directeur-bestuurder van deze prachtige Nijmeegse podia vervullen. Met een sterk team zorgen we ervoor dat verhalen – in de breedste zin van het woord- worden vertoond, verteld, gespeeld voor een zo’n groot mogelijk publiek. De verhalen op onze podia dragen bij aan reflectie, ontspanning, geven richting, bieden verdieping en zijn zuurstof voor een levendige en bruisende stad.

Mijn motivatie om in de culturele sector te werken: mensen gelukkig maken. Hoe fijn is het als je een mooi concert hebt bijgewoond, dansvoorstelling of theaterstuk?! En dat ook kinderen daar mee in aanraking komen.
Leuk om in gesprek te gaan met collega’s uit de sector! De Cultuur Academy biedt daarvoor een mooi platform. Dus wie in kader van Vragen(v)uurtje contact wil opnemen: welkom..

Mijn achtergrond: Ik heb Kunstbeleid & Management (Culturele studies) en Bedrijfskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Ik heb werkervaring bij o.a. podia, theatergezelschap, kunstfonds en festival.

Afspraak maken

Stuur een mail naar info@cultuuracademy.nl met daarin de naam van degene met wie je graag een Vragen(v)uurtje wil aanvragen. Wij brengen jullie met elkaar in contact en vervolgens stemmen jullie samen af welk moment en locatie hiervoor het beste uitkomt.