Skip to main content

Over Lille

Ruim 25 jaar ben ik werkzaam in de culturele sector, internationaal, nationaal en de laatste jaren ook in Nijmegen. Hoe mooi is het om alle kennis die ik heb opgedaan, weer verder te brengen in mijn huidige zzp werkzaamheden praktijk, waaronder bij de Cultuur Academy. Mijn zwaartepunt ligt bij het landelijk en gemeentelijk cultuurbeleid, maar ik blijf ook een praktijk mens: alles wat bedacht wordt, moet in de praktijk de juiste uitwerking hebben en anders: terug naar de tekentafel.

Tijdens mijn Master Management en Innovatie aan de HAN heb ik veel geleerd over verandermanagement en leiderschap (of dat nu persoonlijk leiderschap is of in de rol van leider van een team of organisatie). Als mens ben ik een brede denker en optimistisch van aard: ik zie (bijna) altijd een wenkend perspectief. Dit heeft mij gemaakt waar ik nu sta: een werkverleden bij verschillende (inter)nationale organisaties en sinds 2019 eigen zzp-praktijk met boeiende opdrachten!

Afspraak maken

Stuur een mail naar info@cultuuracademy.nl met daarin de naam van degene met wie je graag een Vragen(v)uurtje wil aanvragen. Wij brengen jullie met elkaar in contact en vervolgens stemmen jullie samen af welk moment en locatie hiervoor het beste uitkomt.