Skip to main content

Over Robbie

In 2001 begonnen als vrijwilliger bij de lichtploeg van Doornroosje en sinds 2010 ben ik coördinator lichttechniek. Ik geef leiding aan een gemengde ploeg mensen: freelancers, payrollers, vrijwilligers en meestal een stagiair. Ik ben verantwoordelijk voor alle licht, rigging, video en sinds kort ook streaming binnen Doornroosje. Ik heb een grote liefde voor dance, wat je terug schijnt te zien in mijn belichten 🙂 Maar ik vermaak me ook prima op een avondje metal punk.

Naast mijn werk in Doornroosje ben ik vrijwilliger bij de lichtploeg van Merleyn, backliner op de grotere dance festivals en technisch producent bij De Kaaij. Dat laatste doe ik inmiddels al 9 jaar.

Er zijn maar weinig dagen dat ik mijn werk in Doornroosje als werk zie. En als je het leuk vindt, geef ik je graag een inkijkje.

Afspraak maken

Stuur een mail naar info@cultuuracademy.nl met daarin de naam van degene met wie je graag een Vragen(v)uurtje wil aanvragen. Wij brengen jullie met elkaar in contact en vervolgens stemmen jullie samen af welk moment en locatie hiervoor het beste uitkomt.