Skip to main content

Over Toine

Ik ben 60 jaar en kom uit Bergen op Zoom. Ik woon al sinds 1978 in Nijmegen en heb al bijna 40 jaar een relatie met Monique. We hebben twee kinderen (Simone en Sander) en een ruwharige Takshond / tackel Pixie.

Van huis uit ben ik (gepromoveerd) natuurkundige. Tot mijn 35e heb ik als wetenschapper gewerkt, en vanaf mijn 32e ook als (wetenschappelijk) directeur. Een kleine stap naar het directeurschap van Doornroosje – per 1 februari 2021 werk ik daar inmiddels 20 jaar…

Voetbal is een levenslange hobby – doen en ondergaan; Tottenham Hotspur en het Mexicaanse elftal zijn mijn grote favorieten. Naarmate mijn leeftijd vorderde zijn Londen (ik geef rondleidingen), reggae muziek, lezen en wandelen steeds belangrijker geworden.

Ik kwam als buitenstaander de popsector binnen, en zeker in mijn eerste jaren stond overal in Nederland de deur open om kennis te delen. Nog altijd voel ik me in een ‘warm bad’. Ik heb me toen voorgenomen dat ook ik mijn vergaarde kennis te allen tijde zou moeten willen doorgeven. Dat doe ik al jaren, en vandaar natuurlijk ook nu binnen de Cultuur Academy.

Afspraak maken

Stuur een mail naar info@cultuuracademy.nl met daarin de naam van degene met wie je graag een Vragen(v)uurtje wil aanvragen. Wij brengen jullie met elkaar in contact en vervolgens stemmen jullie samen af welk moment en locatie hiervoor het beste uitkomt.