Skip to main content

Over DeJong&deWitte

”Wij zijn beeld- en theatermakers DeJong&DeWitte. Sinds 2007 werken wij samen aan interdisciplinaire projecten vanuit onze achtergrond in muziek, film, theater, vormgeving en beeldende kunst. Onze onderzoekende werkmethode laat ruimte voor toegepaste dramaturgie. De projecten zijn veelal toegesneden op de individuele toeschouwers ervaringen en op de locaties zelf. Onze missie is om het publiek een nieuwe kijk te geven op de geheimen van het alledaagse, en daarmee de wereld niet slechts in fysieke zin te aanschouwen.

Hanneke de Jong profileert zich als theatermaker, performer, singer-songwriter. Haar werkwijze is conceptueel, vanuit een associatieve basis. Met als achtergrond de Academie voor Beeldende Kunsten en de opleiding Performance aan de Toneelacademie Maastricht is zij in haar werk op zoek naar vormen die niet in woorden te vangen zijn. Hierin streeft zij met poëtische eenvoud zowel helderheid als gelaagdheid na.

Jonas de Witte is vormgever, filmmaker en theatermaker en inspirator achter zijn bedrijf Studio Beeldontwerp. Hij studeerde grafische vormgeving aan de Koninklijke Academie in Antwerpen, studeerde af aan de Design Academy Eindhoven en volgde in Amsterdam Digital Video Directing. Zijn werk is conceptueel en experimenteel van karakter. Hij werkt graag toe naar een heldere beeldtaal met gevoel voor detail.

Vanuit onze professies in de culturele sector delen we graag onze ervaringen met andere makers en ondernemers in de culturele veld.”

Afspraak maken

Stuur een mail naar info@cultuuracademy.nl met daarin de naam van degene met wie je graag een Vragen(v)uurtje wil aanvragen. Wij brengen jullie met elkaar in contact en vervolgens stemmen jullie samen af welk moment en locatie hiervoor het beste uitkomt.