Skip to main content

Over Jeroen

”Na mijn studie in Groningen aan de kunstacademie Minerva en het Frank Mohr Instituut ben ik neergestreken in Arnhem. Vanuit schilderkunst en lichtkunst bestaat mijn kunstpraktijk momenteel uit audiovisuele installaties waarbij ik samenwerk met een geluidskunstenaar. Ik kreeg al snel in de gaten dat naast het maken van kunst mijn interesse lag in het organiseren van tentoonstellingen en op andere manieren bieden van een podium voor kunstenaars. Ik heb ervaring in het wel en wee van een kunstinitiatief, kunstblog, tentoonstellingen cureren; en de dynamiek van samenwerking daaromheen. In mijn huidige rol als kunstcoördinator voor ziekenhuis Rijnstate beheer ik de bestaande kunstcollectie, organiseer ik exposities en ben ik opdrachtgever in de realisatie van nieuw werk.

Ontwikkeling zit in het verkennen van nieuwe mogelijkheden en het delen van kennis. Vanuit mijn opgedane ervaring spreek ik jou graag. Wat zijn jouw ideeën?”

Afspraak maken

Stuur een mail naar info@cultuuracademy.nl met daarin de naam van degene met wie je graag een Vragen(v)uurtje wil aanvragen. Wij brengen jullie met elkaar in contact en vervolgens stemmen jullie samen af welk moment en locatie hiervoor het beste uitkomt.