Skip to main content

Over Lieke

Sinds 2014 maak ik bij Oddstream programma’s op het gebied van kunst, digitale technologie en maatschappelijke thema’s. Als zakelijk leider bij POST (voorheen Expoplu) werk ik aan het beleid, de fondsenwerving en het financiële reilen en zeilen. Daarnaast ben ik coördinator van het netwerk Beeldende Kunst Nijmegen, waar ik de lokale kunstsector nog beter op de kaart wil zetten. Eerder maakte ik als assistent-curator een grote expositie in Museum Het Valkhof, werkte bij Extrapool als programmamaker en fondsenwerver, en hielp ik vele kunstenaars en makers hun subsidieaanvragen scherper te maken.

Ik ben gefascineerd door artistieke perspectieven op maatschappelijke thema’s. Hoe kun je mensen iets zelf laten ervaren, andere stemmen aan het woord laten, en belangrijke onderwerpen in een ander licht plaatsen dan de reguliere media.

Hoe maak je je artistieke ambities concreet? Hoe breng je je inhoudelijke missie en zakelijke doelen samen? Geen vragen waar ik zo even het antwoord op heb, maar waar ik graag over in gesprek ga. Ik ben benieuwd waar jij mee bezig bent, en ik hou er van om samen voorbij blokkades in het creatieve proces te komen.

Afspraak maken

Stuur een mail naar info@cultuuracademy.nl met daarin de naam van degene met wie je graag een Vragen(v)uurtje wil aanvragen. Wij brengen jullie met elkaar in contact en vervolgens stemmen jullie samen af welk moment en locatie hiervoor het beste uitkomt.

Fotografie: Niels Coppes