Skip to main content

Over Robin

Als echte Nijmegenaar ben ik trots dat ik mij bezig mag houden met het organiseren van evenementen in deze mooie stad. Voor Vierdaagsefeesten ben ik het aanspreekpunt voor de horecaondernemers en organisatoren in het Nijmeegse en houd ik me bezig met de vergunningaanvraag en de veiligheid van het evenement. Ik probeer dan ook altijd om vanuit de ondernemer te denken en de balans te vinden tussen wat kan en mag. Ik denk graag in mogelijkheden en het glas is eerder half vol dan half leeg.

Naast mijn werkzaamheden voor Vierdaagsefeesten verzorg ik ook de vergunningaanvragen voor andere projecten van ACBN, uiteenlopend van de aanvraag van een omgevingsvergunning voor het testpaviljoen Arnhem-Nijmegen tot een ontheffing voor het inrijden van het voetgangersgebied als er banieren moeten worden ingehangen. Daarnaast zorg ik voor de inzet van facilitaire zaken zoals verkeersregelaars en beveiliging.

Het lijkt me leuk om de kennis via een vragen(v)uurtje met jullie te delen!

Afspraak maken

Stuur een mail naar info@cultuuracademy.nl met daarin de naam van degene met wie je graag een Vragen(v)uurtje wil aanvragen. Wij brengen jullie met elkaar in contact en vervolgens stemmen jullie samen af welk moment en locatie hiervoor het beste uitkomt.